Ez az a vendégszerző csomag, ami több vendéglátóhelynek, már a második hónaptól legalább +20% bevételt hozott.

Nem kísérletezgetünk, tudjuk, mitől lesz több Vendége egy helynek. Akár Neked is dolgozhatunk!

Felfuttató marketing csomagunk

Étterem marketing ügyfelek

beer_01Export.jpg
Ügyfél neve: The Milestone Pub
Megbízás kezdete: 2018-09-03
Szolgáltatások: Éttermi stratégiai tanácsadás, Étterem marketing szolgáltatás, Éttermi rendezvények szervezése, Közösségi média és Google hirdetés, Közösségi média kommunikáció, Éttermi weboldal fejlesztés, Tárhely szolgáltatás, Éttermi grafikai anyagok tervezése, Fotózás és videó

Gyere a barátoddal, vagy a négylábú kedvenceddel (ugyanis helyünk nem csak vendégbarát, de kutyabarát is), célunk az, ha megkérdezik reggel milyen volt az estéd, bátran mondd azt, hogy a belvárosban nyílt egy új hely és ott tetted tiszteleted.

Egy hely, ahol a vendéglátást visszahozzák a vendég szívélyes látásának. Egy hely, ahol a cél nem a tömegkiszolgálás. Egy hely, ami a törzshelyeddé válik. Viszont a cél és a szándék nem elég, ehhez kellesz Te is. Mi az, ami a cél és a szándék tartalmát adja? A hely egyedi, megmásíthatatlanul „puszta kézzel” történt kialakítása, annak indusztriális jellege, ital- és ételkülönlegességei. Ezzel szeretnénk mi nem színt, hanem minőséget vinni Budapest és a vendéglátás lelkébe a VII. kerület Izabella u. 40. szám alól.

Címkék: vendéglátás

SEETHALER

Seethaler Consulting Kft.

info[kukac]seethaler[pont]hu

+3620 983 7723

1384 Budapest Pf. 770.

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.