ÉV ELEJI AKCIÓ: Éttermi online marketing revízió

  • monaco x ugar 123Vajon a Te éttermed esetén ki van használva az online marketing teljes eszköztára?
  • Te úgy használod a Facebookot éttermi sikereidhez, ahogyan azt kéne?
  • Pozíciónálás, az megvan? Tudod is használni, vagy a közösségi médiában átlagos étteremnek nézel ki?
  • rendezvényeid megtalálják azokat az embereket, akik jó eséllyel részt is vesznek rajta?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre adunk Neked választ így év elején, januárban. Egy éttermi marketing helyzetelemzést adunk át Neked, korlátozott ideig ingyenesen. Mit fog ez tartalmazni?

Vizsgálódás: átnézzük éttermed weboldalát, Facebook, Instagram oldaladat, és nem restelljük végigolvasni Google Cégem oldalad értékeléseit és Tripadvisorodat sem. Mindenre kitérünk, amit esetleg elszalasztottál (jól) használni az éttermi marketing során.

Diagnózis: leírjuk Neked, melyik eszköz az, amelyet esetleg nem használsz megfelelően, amit esetleg érdemes fejleszteni. Adunk pár tanácsot is.

Megoldások: ismerjük a gasztromarketinget, ez az életünk. Majdnem minden éttermi marketing problémára volt már precedens az életünkben, így kristálytisztán szoktuk látni az éttermek marketing hibáit. Ezt az is bizonyítja, hogy az első pár hónapban Ügyfeleink bevétele átlagosan 20%-kal növekszik. Így pár megoldási javaslatot adunk is a megfogalmazott problémákra.

FIGYELEM! A fenti ajánlat ingyenes, és nem tartalmaz egy teljes átvilágítást, hiszen ezekhez adminisztrátori hozzáférések szükségesek az egyes platformokhoz. Teljes marketing átvilágítást már díjköteles szolgáltatásként végzünk. Nem titkolt szándékunk, hogy Ügyfeleink számát bővítsük, és Téged is meggyőzzünk arról, hogy érdemes igénybe venned Felfuttató Marketing Csomagunkat >>

De amennyiben még első körben ezt nem vennéd igénybe, kezdd az ingyenes marketing áttekintéssel:

Igen! Kérem az ingyenes éttermi marketing revíziót:

Figyelem, e megoldásunk sem sablon-megoldás, így válasz üzenetünket 5 munkanapon belül küldjük.

Amennyiben nem kapsz visszaigazoló emailt, az azt jelenti, hogy mi sem kaptuk meg az ajánlatkérést. 

Ki felelős a szolgáltatásokért és miért halgass rá?

IMG 3111BALLA-SEETHALER TAMÁS, GASZTRONÓMIAI TANÁCSADÓ

Étterem- és ételkritikus, közgazdász és jó pár országos kampány marketing vezetője. Cikkeivel és riportjaival számos szakmai médiumban találkozhattál (Vendéglátás magazin, Bors, Kisalföld, Délmagyar). Több étterem piaci bevezetésénél segédkezett marketingben, de a már bejáratott vendéglátóhelyek is segítségét vehetik a tovább lépésben. 

A SEETHALER projektjeinek vezetője, az Ügyfelek kapcsolattartója és marketing tanácsadója. 2006 óta dolgozik a vendéglátásban, először party service cégeknél (Gála Partyservice) majd éttermekben és teázóban volt üzletvezető. 2010 óta a SEETHALER-ben, saját cégében dolgozik tanácsadóként. Kívülről-belülről ismeri a vendéglátást, a beszerzéstől kezdve az ételek előállításán keresztül a folyamatok optimalizálásáig. 

logo

Szeretnéd tudni, hogy teljesít éttermed a marketingben?

Év eleji akciónkban átnézzük éttermed marketingkét kötelezettségmentesen, ingyenesen!

Csak kattints ide a részletekért:

RÉSZLETEK

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.