MÉDIAMEGJELENÉSEK

Ezzel is Ügyfeleinket promótáljuk

Célunk, hogy Magyarország éttermeibe élmény legyen betérni!

Tovább a Szolgáltatásokra
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • szurkehatter

  KÜLVÁROSI BISZTRÓ BELVÁROSI MINÖSÉGGEL

    Vajon jó éttermeket lehet találni Budapest belvárosán kívül is? Erre keressük a válaszunkat most Újpesten, a metró végállomás szomszédságában lévő Központ Bisztróban. Jóval kecsegtet a vendéglátóhely, bemutatkozásuk szerint izgalmas konyhával, heti menüvel várják a betérőket, és kézműves sörök-borok, koktélok, hamburgerek, saláták, sütemények sőt reggeli is helyet kap az étlapon – persze a „normál” felszolgált leveseken, sülteken kívül. Az „izgalmas” jelzővel nem tévedtek, olyan érdekességeket is találunk, mint forró szörpök vagy ízesített kávék.
  Részletek
 • szurkehatter

  A marketing ALAPJA: AZ ÉTTEREM POZÍCIONÁLÁS MIKÉNTJE

    A Vendéglátás magazinban most induló éttermi marketing rovat fő gondolataként a téma alapjaitól indítjuk el a folyamatot. Ha ugyanis nincsenek rendben egy étterem vendégszerző érvei, rendkívül nehéz a későbbiekben építkezni, és kidobott pénz lesz minden erre költött forint, nem fogja hozni azokat a számokat és asztalfoglalásokat, amelyet a tulajdonos jogosan elvár.
  Részletek
 • szurkehatter

  GYÖNGYSZEM ÓBUDÁN

    Nagy várakozással indultunk el a Stelázsi étterembe inkognitó-tesztünkre, ugyanis előzetes tájékozódásunk alapján házias, olyan „nagyis” koszttal vendégelnek meg minket, illetve a kézműves boros rendezvények is felkeltették érdeklődésünket.
  Részletek
 • szurkehatter

  ÚJ HELYSZÍNEN NYÍLT MEG A HALKAKAS HALBISZTRÓ

    A december 16-án a Dohány és a Nagy Diófa utcák kereszteződésében újranyílt Halkakas Halbisztró azt tűzte zászlajára, hogy csak hazai tenyészetekből származó halas ételkülönlegességeket kínál vendégeinek. A tulajdonos Lévai Zsuzsanna régi motoros a szakmában: tapasztalatát fémjelzi, hogy a street-food hely korábbi méreteit kinőve, új és nagyobb helyszínen nyitotta meg kapuit, immáron étteremként. Bőven találunk unikális ételeket is, mint a Halkakas hallevest, a Ponty tempurát ázsiai üvegtészta salátával vagy tokhalból készült ínyencségeket.
  Részletek
 • szurkehatter

  NÁNDORFEHÉRVÁR HELYETT MOST BUDAPESTEN NYERT CSATÁT HUNYADI

    Fodrászatok és pizzéria mellett a Retek utcában kis lejáró hirdeti az új hadvezér eljövetelét. Az áprilisban nyitott Hunyadi Gasztroműhely & BBQ kinézetében nem hivalkodik, nem mutogatja magát feltűnően, de mégis megbízhatóan végzi a dolgát: az ételek megkóstolása után csak arra gondolunk, hogy ez a hely egyszerű és nagyszerű!
  Részletek
 • szurkehatter

  A BURGEREK SZELES ÉVSZÁZADAI

    A hamburger – vargabetűkkel tűzdelt – története váratlan fordulatokat hozott, óceánokat utazott át, hírével egyszer feltűnt, máskor letűnt a korok forgatagában. De azt bizton állíthatjuk, hogy e több évszázados étel minduntalan megújulni képes, és sokkal többrétűbb, mint azt elsőre gondolnánk. Sokan hiszik, hogy a globalizáció hatására, gyors elkészítése és kedvező ára miatt az amerikai munkásosztály eledeleként jelent meg a zöldséges, marhahúspogácsás buciba csomagolt szendvics, amelyet olykor sültkrumplival tálaltak. Azonban története a negyedik évszázadig repít minket vissza, amikor Európában az „Új Világot” még hírből sem ismerték.
  Részletek
 • szurkehatter

  ÚJ HELYSZÍNEN NYÍLT MEG A HALKAKAS HALBISZTRÓ

    Jó pozicionálás és egyediség nélkül nehéz kitűnni a budapesti újhullámos bisztrók közül, ám a december 16-án a Dohány és Nagy Diófa utcák kereszteződésében újranyílt Halkakas Halbisztró azt tűzte zászlajára, hogy csak hazai tenyészetekből vásárolt halas ételeket kínál vendégeinek.
  Részletek

SEETHALER

Seethaler Consulting Kft.

info[kukac]seethaler[pont]hu

+3620 983 7723

1384 Budapest Pf. 770.

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.