MÉDIAMEGJELENÉSEK

Ezzel is Ügyfeleinket promótáljuk

Célunk, hogy Magyarország éttermeibe élmény legyen betérni!

Tovább a Szolgáltatásokra
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • szurkehatter

  ÚJ HELYSZÍNEN NYÍLT MEG A HALKAKAS HALBISZTRÓ

    A december 16-án a Dohány és a Nagy Diófa utcák kereszteződésében újranyílt Halkakas Halbisztró azt tűzte zászlajára, hogy csak hazai tenyészetekből származó halas ételkülönlegességeket kínál vendégeinek. A tulajdonos Lévai Zsuzsanna régi motoros a szakmában: tapasztalatát fémjelzi, hogy a street-food hely korábbi méreteit kinőve, új és nagyobb helyszínen nyitotta meg kapuit, immáron étteremként. Bőven találunk unikális ételeket is, mint a Halkakas hallevest, a Ponty tempurát ázsiai üvegtészta salátával vagy tokhalból készült ínyencségeket.
  Részletek
 • szurkehatter

  NÁNDORFEHÉRVÁR HELYETT MOST BUDAPESTEN NYERT CSATÁT HUNYADI

    Fodrászatok és pizzéria mellett a Retek utcában kis lejáró hirdeti az új hadvezér eljövetelét. Az áprilisban nyitott Hunyadi Gasztroműhely & BBQ kinézetében nem hivalkodik, nem mutogatja magát feltűnően, de mégis megbízhatóan végzi a dolgát: az ételek megkóstolása után csak arra gondolunk, hogy ez a hely egyszerű és nagyszerű!
  Részletek
 • szurkehatter

  A BURGEREK SZELES ÉVSZÁZADAI

    A hamburger – vargabetűkkel tűzdelt – története váratlan fordulatokat hozott, óceánokat utazott át, hírével egyszer feltűnt, máskor letűnt a korok forgatagában. De azt bizton állíthatjuk, hogy e több évszázados étel minduntalan megújulni képes, és sokkal többrétűbb, mint azt elsőre gondolnánk. Sokan hiszik, hogy a globalizáció hatására, gyors elkészítése és kedvező ára miatt az amerikai munkásosztály eledeleként jelent meg a zöldséges, marhahúspogácsás buciba csomagolt szendvics, amelyet olykor sültkrumplival tálaltak. Azonban története a negyedik évszázadig repít minket vissza, amikor Európában az „Új Világot” még hírből sem ismerték.
  Részletek
 • szurkehatter

  ÚJ HELYSZÍNEN NYÍLT MEG A HALKAKAS HALBISZTRÓ

    Jó pozicionálás és egyediség nélkül nehéz kitűnni a budapesti újhullámos bisztrók közül, ám a december 16-án a Dohány és Nagy Diófa utcák kereszteződésében újranyílt Halkakas Halbisztró azt tűzte zászlajára, hogy csak hazai tenyészetekből vásárolt halas ételeket kínál vendégeinek.
  Részletek

SEETHALER

Seethaler Consulting Kft.

info[kukac]seethaler[pont]hu

+3620 983 7723

1384 Budapest Pf. 770.

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.