Feltérképezzük az étterem erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és veszélyeit, és ez alapján havonta folyamatosan ellátjuk a közösségi marketing kommunikációt. Átnézzük továbbá a vendéglő weboldalát, és a szükséges módosításokat javasoljuk és elvégezzük. Hatékonysági piramis tetején az online kommunikáció áll, ezért először a weboldalt és a közösségi kommunikációt érdemes rendbe tenni, a későbbi folyamatos sikerhez. Ehhez nyújt segítséget ez a csomag.
Hogyan kezdjük el a közös marketing munkát egy étteremmel? +tippek vendéglátás marketingre:
|
Érdeklődöm a szolgáltatás iránt, visszahívást kérek
Folyamatos kapcsolattartás mellett az alábbi szolgáltatásokat végezzük el:
|
Érdeklődöm a szolgáltatás iránt, visszahívást kérek
Stratégiai marketing
- Átgondolt stratégia mellett, közös gondolkodás és Ügyfél általi elfogadás után előre meghatározott irányvonal mentén dolgozunk
- Részben automata marketing folyamatokban gondolkodunk, melynek alapja az emberi (vendég) gondolkodás és a pszichológia
- Külön marketing tevékenység az Új Vendégeknek, Visszatérő vendégeknek, Törzsvendégeknek
- Csak bevált technikákat alkalmazunk, amelyek 12 éve bizonyítottak!
- Rendezvény-, esemény-, promóció alapú marketing: arra törekszünk, hogy mindig legyen valami történés a vendéglátóhelyen!
Folyamatos tartalomszerkesztés
- Facebook és Instagram, Google Cégem és TikTok kommunikáció
- Hírgenerálás, posztok megfogalmazása heti 4-6 alkalommal (TikTok esetén heti 1 alkalommal)
- Közösségi média tanácsadás
- Folyamatos Facebook/Instagram felügyelet munkanapokon 9.00 – 17.00 óráig
- Válaszadás, hozzászólás menedzsment a cég nevében
- Moderálás
- Facebook statisztika nyomon követése, havi statisztika küldése
- Tripadvisor és egyéb profilok karbantartása
- Részletek itt: https://seethaler.hu/kozossegi-media-kommunikacio
Facebook és Google hirdetés menedzsment
- Vendégeknek promóciós kampányok és/vagy munkavállaló kereső hirdetések
- Kampány beállításai
- Hirdetési szövegek, kiegészítők és keresőszavak összeállítása
- Hirdetés egyéb jellemzőinek (pl. területi célzás, demográfia, hirdetés rotáció stb…) menedzselése
- Finomhangolás, későbbi beállítások
- Kampány menedzsment, folyamatos felügyelet, beavatkozás
Kapcsolattartás a meglévő vendégekkel
- hírlevél kommunikáció (max. havi 2 levél küldése)
- automatizált e-mail cím gyűjtés az étteremben, és online
Rendezvényszervezés
- Tanácsadás rendezvényekre/akciókra vonatkozóan, megszervezés
- Win-win-win szituáció: egy partnerünket elvisszük (borvacsora, sörvacsora, vacsoraszínház stb...) egy rendezvényre, mellyel az étterem, a partnerünk, és mi is bevételre teszünk szert.
Fotózás negyedévente
- 75-100 készre tervezett, retusált fotó készítése az étteremben negyedévente
- Ételfotók, portrék, étterem fotók készítése
- Részletei itt: https://seethaler.hu/fotozas-es-video
Videó készítése közösségi oldalakra
- Havi 4 TikTokra optimalizált mobilos kisvideó
- Teljes fénytechnika biztosítása videókhoz
- Rendezvényekről, eseményekről élő Facebook videó
Tanácsadás
- Weboldal áttekintése, hatékonysági javaslatok megtétele
- Havi weboldal alakítás/tartalom szerkesztés 2 fejlesztői óra keretben
- Hiszünk a személyes jelenlétben, egy éttermet úgy lehet jól marketingezni, ha látjuk is azt és részt veszünk a működésében. Minden ügyfelünkkel legalább havonta egyszer találkozunk.
AJÁNDÉK: A weboldal konverziójának növelése új, innovatív eszközökkel:
- Hőtérkép készítése a felhasználói viselkedésről a weboldalon (a felhasználói magatartás megértése vizuális eszközökkel, úgy hogy látjuk a felhasználói kattintásokat, mobilos viselkedést, a weboldal scrollozását)
- Egérmozgásokról videó készítése
- Az oldal elhagyások monitorozása: adatgyűjtés arról, hogy melyik aloldalon hagyják el a weboldalt a felhasználók
- Űrlapok kitöltési monitorozása: melyik űrlap mező kitöltése a legnehezebb és leghosszadalmasabb a felhasználóknak, melyik űrlap lépésnél hagyják abba a kitöltést
A SEETHALER szolgáltatásainak átlagos megtérülési ideje 3 hónap.
Érdeklődöm a szolgáltatás iránt, visszahívást kérek
Havidíj: 250.000 Ft+ÁFA
Javasolt marketing költés minden hónapban: min. 150.000 Ft
Bizonyos esetekben, egyedi árajánlatot adunk partnereinknek.
Amennyiben még nem döntöttél, keress meg minket bármilyen kérdés esetén >>
Galéria az eddigi munkáinkból:
Plusz választható kiegészítő csomagokVálasztható grafikai csomag: 5 órás grafikai tervezés, bármilyen éttermi témában: 60.000 Ft+ÁFA Profi videó csomag: 300.000 Ft - 650.000 Ft+ÁFA egyedi ajánlattal, projektfüggően Online PR szövegírás: megjelenés online magazinokban, profi szöveggel: 40.000 Ft+ÁFA/8000 karakter (plusz költség a megjelenés költsége) Foodblogger és influencerekkel kapcsolattartás: a csomag igénybevétele megbeszélés kérdése |
Érdeklődöm a szolgáltatás iránt, visszahívást kérek
Amennyiben még nem döntöttél, keress meg minket bármilyen kérdés esetén >>
Ki felelős a szolgáltatásokért és miért halgass rá?
BALLA-SEETHALER TAMÁS, GASZTRONÓMIAI TANÁCSADÓ
Étterem- és ételkritikus, közgazdász és jó pár országos kampány marketing vezetője. Cikkeivel és riportjaival számos szakmai médiumban találkozhattál (Vendéglátás magazin, Bors, Kisalföld, Délmagyar). Több étterem piaci bevezetésénél segédkezett marketingben, de a már bejáratott vendéglátóhelyek is segítségét vehetik a tovább lépésben.
A SEETHALER projektjeinek vezetője, az Ügyfelek kapcsolattartója és marketing tanácsadója. 2006 óta dolgozik a vendéglátásban, először party service cégeknél (Gála Partyservice) majd éttermekben és teázóban volt üzletvezető. 2010 óta a SEETHALER-ben, saját cégében dolgozik tanácsadóként. Kívülről-belülről ismeri a vendéglátást, a beszerzéstől kezdve az ételek előállításán keresztül a folyamatok optimalizálásáig.
Érdeklődöm a szolgáltatás iránt, visszahívást kérek
Amennyiben még nem döntöttél, keress meg minket bármilyen kérdés esetén >>