CSOMAGOK

Éttermeknek segítünk több Vendéget szerezni, és munkatársakat toborozni a közösségi média és a szakértelmünk révén.

Nem célunk, hogy több lájkot szerezzünk Neked, a munkánk gyümölcse a még több asztalfoglalás!

Felfuttató marketing csomagunk

 • piroshatter

  Legkeresettebb!

  Felfuttató marketing csomag

  130.000 Ft+ÁFA/hó

  Feltérképezzük az étterem erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és veszélyeit, és ez alapján havonta folyamatosan ellátjuk a közösségi marketing kommunikációt. Átnézzük továbbá a vendéglő weboldalát, és a szükséges módosításokat javasoljuk és elvégezzük.

  Hatékonysági piramis tetején az online kommunikáció áll, ezért először a weboldalt és a közösségi kommunikációt érdemes rendbe tenni, a későbbi folyamatos sikerhez. Ehhez nyújt segítséget ez a csomag.

  RÉSZLETEK

  Részletek
 • szurkehatter

  egy órás éttermi tanácsadás

  30.000 Ft+ÁFA

  Sok étterem tulajdonossal találkozunk, akik nem biztosak benne, miért nem működik a helyük. Sok olyannal, akik most indították a helyet, vagy éppen átveszik azt. Sokszor jól esik nekik, hogy külső szemmel valaki ránéz a folyamatokra, és irányított kérdésekkel elvezeti őket, mit kell változtatni.

  Amennyiben Te is bármiféle gonddal küzdessz, kérdezz minket és megpróbálunk segíteni!

  120 pontos checklistával rendelkezünk, ezek alapján bármelyik pont hibás, akkor elbukhat egy étterem. És garantáljuk, a 120 pont között ott van a Te éttermed problémája is!

  RÉSZLETEK

  Részletek
 • szurkehatter

  éttermi weboldal csomag

  280.000 Ft+ÁFA (A Felfuttató marketing csomaghoz ajándék!)

  Vendéglő weboldal csomagunkat olyan éttermeknek ajánljuk, akik kész, kedvező árú, modern weboldalt szeretnének maguknak tudni. A design egyedi, a megjelenés az étteremre utal, a fejlesztés és kódok előre készítettek, így tudjuk garantálni az alábbi árat. 

  RÉSZLETEK

  Részletek
 • szurkehatter

  Vendéglátás munkaerö keresö csomag

  50.000 Ft+ÁFA

  Egyre kevesebb a vendéglátós munkaerő, pláne a minőségi munkavállaló - valljuk be. Egész egyszerűen azért, mert a tapasztalt emberek a jobb élet reményében vándorolnak külföld irányába, és ez halmozottan igaz a vendéglátásra, mint iparágra.

  2018-ra kialakult egy olyan eszköz, ami gyorsan és hatékonyan, valamint költségeiben alacsonyabb áron képes megtalálni egy nagyobb munkavállalói tömeget. 

  RÉSZLETEK

  Részletek
 • feherhatter velemenyek

  • Éttermeink marketingje kapcsán már több éve együttműködünk a SEETHALER-el. Innovatív ötleteikkel, megbízható módszereikkel mindig biztosítják, hogy éttermeink teltházasak legyenek a hétköznapokon és a SEETHALER által szervezett rendezvényeken is.
   Racsek Iván Üzletvezető, Harapó Mókus Étterem és Stelázsi Étterem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  Részletek

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.