KIK VAGYUNK?

Éttermeknek segítünk több Vendéget szerezni, és munkatársakat toborozni a közösségi média és a szakértelmünk révén.

Nem célunk, hogy több lájkot szerezzünk Neked, a munkánk gyümölcse a még több asztalfoglalás!

Felfuttató marketing csomagunk

 • szurkehatter (4)

  a story...

  Minden 1998-ban kezdődött. Alapítónk, Balla-Seethaler Tamás életútja mindig is a rendezvényszervezés és éttermi marketing felé ment. Ebben az évben még csak 12 éves volt, és ekkor szervezte meg élete első rendezvényét, egy sulibulit általános iskolájában :). Megkereste a Győri Nemzeti Színházat, és fénytechinkát valamint hangtechnikát kért kölcsön. A Színház vezetőségének tetszett a talpraesettség, és még le is szállították, illetve beszerelték, valamint felügyelték a működésüket buli közben. Sokak szerint ez volt a győri iskola egyik legjobb bálja. :D

  Pár évvel később, már Budapesten 18 évesen egy ismerőse révén bekerült partyservice céghez felszolgálónak, amolyan fősuli (közgazdásznak tanult marketing szakon) melletti kiegészítő fizetés reményében. 12-16 órás műszakok, több kilométer talpalás - hát ismeritek. Eltelt négy év, addig megfordult többek között a Parlamentben, a Természettudományi Múzeumban, számos beltéri és kültéri rendezvényen. Aztán éttermek padlóit koptatta, addig, amíg fel nem figyeltek rá, és nem kezdett el 22 évesen feljebb lépdelni a ranglétrán. Végül üzletvezető-helyettes és üzletvezetői pozíciókból lépett át a saját cég megalapításába. Még ekkor sem gondolta, hogy egész életében éttermekkel fog foglalkozni :)

  NÉZD MEG KIKKEL DOLGOZUNK

  Részletek
 • szurkehatter (6)

  A Seethaler Consulting 2010-es megalapítása után a kezdő években sokféle cég megfordult ügyfélkörében - ekkor még csak egyszemélyes cég volt - de kapcsolatba került 2012-ben a Harapó Mókus Étterem vezetőjével, majd számos vendéglő tulajdonossal. Arra figyelt fel, hogy tanácsaira és éttermi marketing megoldásaira egyre többen figyelnek fel. Még látta úgy a Stelázsi Éttermet, hogy a festők dolgoztak rajta és minden összevissza volt a vendéglátóhelyen. A helynek nem kellett fél évnél több, hogy beinduljon, a szakszerű vezetésnek, a kitűnő kiszolgálásnak és ételeknek valamint a marketingnek köszönhetően. 

  Tamás háta mögött több, mint 100 rendezvény van, és folyamatosan működnek a különféle akciók, promóciók szerződött éttermeiben. Ez mind a vérében van. Hamarosan maga köré gyűjtötte hasonló gondolkodású üzleti partnereit és barátait, hogy együtt megújítsák a magyar gasztronómiát, és egyre több olyan helyet hozzanak létre, ahova a Vendégeknek öröm betérni és visszatérni.

  Történetünknek még nincs vége... 

  NÉZD MEG KIKKEL DOLGOZUNK

  Részletek
 • szurkehatter

  Miért jött létre a seethaler?

  Magyarországon még nem működik olyan éttermi tanácsadó vállalat, amely teljeskörűen lefedi az éttermek problémáit. Pl. belső és külső építészet, grafika, marketing, étlap és itallap összeállítás, munkaerő közvetítés. Az étterem tulajdonosoknak külön cégeket kell megbízniuk a különféle feladatokra, amely nehézkes, időigényes és költséges.

  A SEETHALER ezt a problémát igyekszik megoldani: szakembergárdájával olyan teljeskörű szolgáltatáscsomagokat állít össze, amellyel egy étterem teljes menedzsmentjét meg tudja oldani.

  Részletek
 • piroshatter

  Nem vendéglő tulajdonosként kerültél erre az oldalra?

  Ha van vendéglátós ismerősöd, ajánld a szolgáltatásainkat neki, és az ajánlásért 30.000 forint jutalékot fizetünk ki Neked!

  AJÁNLÓI KÓD KÉRÉS  

  Részletek
 • szurkehatter (3)

  Küldetésünk

  Igazi gasztroőrültként szeretünk mi is jó helyekre járni és jókat enni. Külön öröm számunkra, ha egy vendéglátóhely figyel az étterem marketingre is, és hogy mennyire "szexi" a kínálata az étlapon és az online térben is.

  Imádjuk, ha minőségi térben kiváló kiszolgálást kapunk a felszolgálóktól. Azt vettük a fejünkbe, hogy minél több étteremnek segítünk, hogy még több Vendége legyen, és hogy a betérőknek maradandó élményt nyújtsanak. Ennek rendkívül sok összetevője van. 

  Varázsoljuk szebbé együtt a magyar gasztronómiát!

  AJÁNLATKÉRÉS  

  Részletek

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.