CSAPATUNK

Éttermeknek segítünk több Vendéget szerezni, és munkatársakat toborozni a közösségi média és a szakértelmünk révén.

Nem célunk, hogy több lájkot szerezzünk Neked, a munkánk gyümölcse a még több asztalfoglalás!

Felfuttató marketing csomagunk

 7502513
  • szurkehatter marketing

    a marketinges

    Balla-Seethaler Tamás

    Tapasztalat vendéglátásban: 5 év

    Tapasztalat éttermi marketingben: 10 év

    Étterem- és ételkritikus, közgazdász és jó pár országos kampány marketing vezetője. Cikkeivel és riportjaival számos szakmai médiumban találkozhattál (Vendéglátás magazin, Bors, Kisalföld, Délmagyar, Flyerz). Több étterem piaci bevezetésénél segédkezett marketingben, de a már bejáratott vendéglátóhelyek is segítségét vehetik a tovább lépésben. 

    A SEETHALER projektjeinek vezetője, az Ügyfelek kapcsolattartója és marketing tanácsadója. 2006 óta dolgozik a vendéglátásban, először party service cégeknél (Gála Partyservice) majd éttermekben és teázóban volt üzletvezető. 2010 óta a SEETHALER-ben, saját cégében dolgozik tanácsadóként. Kívülről-belülről ismeri a vendéglátást, a beszerzéstől kezdve az ételek előállításán keresztül a folyamatok optimalizálásáig. 

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter vizual

    a vizuál

    Karczag dániel

    Tapasztalat vendéglátásban: 1-2 év

    Tapasztalat fotózásban: 10+ év

    Dani, aki az éttermi és ételfotókon kívül az esküvői/portré/divat fotók mestere is. weboldalunkon, és Ügyfeleink közösségi média, weboldal és offline megjelenésein tündöklő fotók megkomponálásáért felelős.

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • piroshatter

    Nem vendéglő tulajdonosként kerültél erre az oldalra?

    Ha van vendéglátós ismerősöd, ajánld a szolgáltatásainkat neki, és az ajánlásért 30.000 forint jutalékot fizetünk ki Neked!

    AJÁNLÓI KÓD KÉRÉS  

    Részletek
  • szurkehatter kozossegi

    a social mediás

    Vagyóczki Nóra

    Tapasztalat vendéglátásban: 2-3 év

    Tapasztalat éttermi marketingben: 3 év

    2017 óta foglalkozik szövegírással, tapasztalatait ez idő alatt két ügynökségnél gyűjtötte hátizsákba. Szeret minőségi tartalmakat alkotni, irtózik a "futószalagos" megoldásoktól. Maga is dolgozott vendéglátásban, így a "belbecs" mindig felfedezhető a soraiban.

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter fotos

    a fotós

    Kovács Norbert

    Tapasztalat fotózásban: 5+ év

    Élelmiszeripari menedzser-mérnök, és fotós Nagyszalontáról. Nem csak az ételek látványát érzi és érti fotózás alkalmával, hanem szakérti is amit fotóz ;)

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter grafikus

    a designer

    Ferenczy lászló

    Tapasztalat vendéglátásban: 2-3 év

    Tapasztalat éttermi grafikában: 10+ év

    Szenvedélye a letisztult grafika és a kézzel készített nyomtatási technikák kombinációja. Ügyfeleink összes étlapjának, szóróanyagának, vizuális megjelenésének Ő a megálmodója és megtervezője.

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter stratega

    További munkatársak

    Ügynökségi rendszerben működve egybe gyűjtjük és validáljuk azokat a szakembereket, akik megfelelő szakértelemmel, rugalmassággal és árakkal rendelkeznek ahhoz, hogy a SEETHALER csapatában dolgozzanak. Éppen ezért külsős munkatársként foglalkoztatunk:

    • modelleket fotózáshoz
    • Instagram szakértőt
    • videós munkatársat
    • stratégiai tanácsadót
    • újságírót
    • tanácsadó chefeket és gasztronómiai dolgozókat

    Ezen felül a megfelelő szoftvereket alkalmazzuk a hatékony működéshez és Ügyfél-kiszolgáláshoz.

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek

logo

Szeretnéd tudni, hogy teljesít éttermed a marketingben?

Év eleji akciónkban átnézzük éttermed marketingkét kötelezettségmentesen, ingyenesen!

Csak kattints ide a részletekért:

RÉSZLETEK

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.