CSAPATUNK

...mert a vendéglátósok sem maradhatnak kiszolgálás nélkül.

Célunk, hogy Magyarország éttermeibe élmény legyen betérni!

Tovább a Szolgáltatásokra
  • SEETHALER étterem marketing
  • SEETHALER étterem marketing
  • SEETHALER étterem marketing
  • SEETHALER étterem marketing
  • SEETHALER étterem marketing
  • szurkehatter marketing

    a marketinges

    Balla-Seethaler Tamás

    Étterem- és ételkritikus, közgazdász és jó pár országos kampány marketing vezetője. Cikkeivel és riportjaival számos szakmai médiumban találkozhatott. Több étterem piaci bevezetésénél segédkezett marketingben, de a már bejáratott vendéglátóhelyek is segítségét vehetik a tovább lépésben. 

    A SEETHALER projektjeinek vezetője, az Ügyfelek kapcsolattartója és marketing tanácsadója. 2006 óta dolgozik a vendéglátásban, először party service cégeknél (Gála Partyservice) majd éttermekben és teázóban volt üzletvezető. 2010 óta a SEETHALER-ben, saját cégében dolgozik tanácsadóként. Kívülről-belülről ismeri a vendéglátást, a beszerzéstől kezdve az ételek előállításán keresztül a folyamatok optimalizálásáig. 

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter vizual

    a vizuál

    Karczag dániel

    Nemzetközi hírű fotóscsapat vezetője, aki az éttermi és ételfotókon kívül az esküvői/portré/divat fotók mestere is. Saját irodákkal rendelkezik Londonban, Gibraltáron, Dublinban és New Yorkban. Gáborral, a brand menedzserünkkel együtt csodákra képesek a vizuális megjelenés területén.

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter stratega

    a stratéga

    Kiss Ádám József

    A bemutatkozás feltöltés alatt. 

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter belsoepitesz

    az építész

    Kövi Zsófia

    A bemutatkozás feltöltés alatt.

     

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter fejlesztesispecialista

    a fejlesztési specialista

    Gergely Károly

    Hotel- éttermi stratégiai és vendéglátási tanácsadó. 15 éves tapasztalatát kamatoztatja a SEETHALER-nél. Specialitása a működési elemzés, üzlet fejlesztés, piaci elemzés és szegmentálás, break-out pont azonosítás, szerviz újratervezése, beszerzési megoldások és beszállítói értékelések, komplex tárgyalások, ideiglenes vezetés (éttermi interim menedzsment).

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter marka

    a brand menedzser

    Vállaji-Seiler Gábor

    A bemutatkozás feltöltés alatt. 

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter sommelier

    a sommelier

    almási ádám

    2004 óta dolgozik a vendéglátásban. 2011 óta sommelier, de a borokon kívül a pálinkák és kávék nagy ismerője is. Számára nincs megválaszolhatatlan kérdés a vendéglátásban. Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier munkatársa és mentoráltja, akivel közös borvacsorák, bortréningek, kóstolók szervezője. A hazai sommelier versenyek folyamatos résztvevője. 

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek
  • szurkehatter chef

    a chef

    Jáni Attila

    2008 óta dolgozik a vendéglátásban. Fontos számára a precízió, a kreativitás, a folyamatos fejlődés, és a világ mindenféle konyhájából merített inspiráció.
    A streed food irányzat szívéhez nagyon közel áll, mert az ételek készítésén kívül közelebbi kapcsolatba kerülhet a vendégekkel. Az utóbbi 3,5 évet, ebből 3-at vezetői pozícióban, a street food pörgős világában töltötte. Ebben az időszakban sokat tanulhatott a Bors Gasztrobár séfjeitől, akik kreativitásának kibontakozásában szárnyakat adtak. 

    AJÁNLATKÉRÉS

    Részletek

SEETHALER

Seethaler Consulting Kft.

info[kukac]seethaler[pont]hu

+3620 983 7723

1384 Budapest Pf. 770.

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.