CSAPATUNK

...mert a vendéglátósok sem maradhatnak kiszolgálás nélkül.

Célunk, hogy Magyarország éttermeibe élmény legyen betérni!

Tovább a Szolgáltatásokra
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • SEETHALER étterem marketing
 • szurkehatter marketing

  a marketinges

  Balla-Seethaler Tamás

  Étterem- és ételkritikus, közgazdász és jó pár országos kampány marketing vezetője. Cikkeivel és riportjaival számos szakmai médiumban találkozhatott. Több étterem piaci bevezetésénél segédkezett marketingben, de a már bejáratott vendéglátóhelyek is segítségét vehetik a tovább lépésben. 

  A SEETHALER projektjeinek vezetője, az Ügyfelek kapcsolattartója és marketing tanácsadója. 2006 óta dolgozik a vendéglátásban, először party service cégeknél (Gála Partyservice) majd éttermekben és teázóban volt üzletvezető. 2010 óta a SEETHALER-ben, saját cégében dolgozik tanácsadóként. Kívülről-belülről ismeri a vendéglátást, a beszerzéstől kezdve az ételek előállításán keresztül a folyamatok optimalizálásáig. 

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • szurkehatter vizual

  a vizuál

  Karczag dániel

  Nemzetközi hírű fotóscsapat vezetője, aki az éttermi és ételfotókon kívül az esküvői/portré/divat fotók mestere is. Saját irodákkal rendelkezik Londonban, Gibraltáron, Dublinban és New Yorkban. Gáborral, a brand menedzserünkkel együtt csodákra képesek a vizuális megjelenés területén.

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • piroshatter

  Nem vendéglő tulajdonosként kerültél erre az oldalra?

  Ha van vendéglátós ismerősöd, ajánld a szolgáltatásainkat neki, és az ajánlásért 30.000 forint jutalékot fizetünk ki Neked!

  AJÁNLÓI KÓD KÉRÉS  

  Részletek
 • szurkehatter stratega

  a stratéga

  Kiss Ádám József

  A bemutatkozás feltöltés alatt. 

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • szurkehatter belsoepitesz

  az építész

  Kövi Zsófia

  A bemutatkozás feltöltés alatt.

   

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • szurkehatter fejlesztesispecialista

  a fejlesztési specialista

  Gergely Károly

  Hotel- éttermi stratégiai és vendéglátási tanácsadó. 15 éves tapasztalatát kamatoztatja a SEETHALER-nél. Specialitása a működési elemzés, üzlet fejlesztés, piaci elemzés és szegmentálás, break-out pont azonosítás, szerviz újratervezése, beszerzési megoldások és beszállítói értékelések, komplex tárgyalások, ideiglenes vezetés (éttermi interim menedzsment).

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • szurkehatter marka

  a brand menedzser

  Vállaji-Seiler Gábor

  A bemutatkozás feltöltés alatt. 

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • szurkehatter sommelier

  a sommelier

  almási ádám

  2004 óta dolgozik a vendéglátásban. 2011 óta sommelier, de a borokon kívül a pálinkák és kávék nagy ismerője is. Számára nincs megválaszolhatatlan kérdés a vendéglátásban. Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier munkatársa és mentoráltja, akivel közös borvacsorák, bortréningek, kóstolók szervezője. A hazai sommelier versenyek folyamatos résztvevője. 

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek
 • szurkehatter chef

  a chef

  Jáni Attila

  2008 óta dolgozik a vendéglátásban. Fontos számára a precízió, a kreativitás, a folyamatos fejlődés, és a világ mindenféle konyhájából merített inspiráció.
  A streed food irányzat szívéhez nagyon közel áll, mert az ételek készítésén kívül közelebbi kapcsolatba kerülhet a vendégekkel. Az utóbbi 3,5 évet, ebből 3-at vezetői pozícióban, a street food pörgős világában töltötte. Ebben az időszakban sokat tanulhatott a Bors Gasztrobár séfjeitől, akik kreativitásának kibontakozásában szárnyakat adtak. 

  AJÁNLATKÉRÉS

  Részletek

SEETHALER

Seethaler Consulting Kft.

info[kukac]seethaler[pont]hu

+3620 983 7723

1384 Budapest Pf. 770.

seethaler logo footer

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.