Ajánlj minket 30.000 forintért!

Van éttermes ismerösöd, és úgy gondolod, érdekelné öt, hogyan szerezzen még több Vendéget az éttermébe?


Ajánld a SEETHALER szolgáltatásait neki, és 30.000 forint üti a markodat!*


Kit fogsz ajánlani, kik vagyunk?

seethaler etteremmarketing34SEETHALER egy éttermekre specializálódott, teljes körű marketing ügynökség. Tiszteljük és imádjuk a gasztronómiát, és ismerjük a legjobb módszereket arra, hogyan tegyünk népszerűvé egy vendéglátóhelyet. Magyarországon még nem működik olyan éttermi tanácsadó vállalat, amely teljeskörűen lefedi az éttermek problémáit. Pl. belső és külső építészet, grafika, marketingétlap és itallap összeállítás, munkaerő közvetítés. Az étterem tulajdonosoknak külön cégeket kell megbízniuk a különféle feladatokra, amely nehézkes, időigényes és költséges. A SEETHALER ezt a problémát igyekszik megoldani: szakembergárdájával olyan teljeskörű szolgáltatáscsomagokat állít össze, amellyel egy étterem teljes menedzsmentjét meg tudja oldani.

Mit kell tenned az ajánláshoz?

Kérd az alábbi linken ajánlói kódodat, amit elküldhetsz e-mailben, telefonon, linkként éttermes barátodnak. A regisztrációval bekerülsz ajánlói adatbázisunkba. Amennyiben ő felveszi velünk a kapcsolatot, és havi folyamatos szolgáltatást rendel tőlünk, 30.000 forint jutalékot fizetünk ki Neked. További részletek a levélben, amit Neked küldünk.

Regisztráld magad ajánlói adatbázisunkba! Adataidat a legnagyobb biztonságban tartjuk, másnak nem adjuk ki és reklámleveleket sem küldünk, összesen 3 db levelet fogsz tőlünk kapni.

 

*a 30.000 forint jutalék havi folyamatos szolgáltatás rendelése esetén jár. Példa egy ilyen szolgáltatásra itt.

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.