Ez az a vendégszerző csomag, ami több vendéglátóhelynek, már a második hónaptól legalább +20% bevételt hozott.

Nem kísérletezgetünk, tudjuk, mitől lesz több Vendége egy helynek. Akár Neked is dolgozhatunk!

Felfuttató marketing csomagunk

Étterem marketing szolgáltatás

seethaler_etteremmarketing60.jpg

A napi marketing feladatok komoly tapasztalatot és tudást, valamint időráfordítást igényelnek. Meghatározzuk a kommunikáció fő kulcs üzeneteit és ezek alapján ellátjuk az étterem nevében a kommunikációt, a hirdetések és a kampányok összeállítását, hogy folyamatosan növekvő Vengégkört biztosítsunk az étteremnek. Tiszteljük és imádjuk a gasztronómiát, és ismerjük a legjobb módszereket arra, hogyan tegyünk népszerűvé egy vendéglátóhelyet.

Gyakran használt eszközeink:

Új Vendégek toborzása hatékonysági sorrendben: közösségi média rajongói oldal (Facebook, Instagram), étterem értékelő oldalak (Foursquare, Tripadvisor stb...), közösségi média és Google Adwords hirdetés, videómarketing, rendezvénymarketing, PR cikk, gerillamarketing, TV interjúk, sajtóhirdetések, kültéri hirdetések és szórólapok.

Meglévő Vendégek visszacsábítása hatékonysági sorrendben: közösségi média rajongói oldal (Facebook, Instagram), videómarketing, rendezvénymarketing, upsell és termékkapcsolás, hűségprogramok, hírlevél, közösségi média és Google Adwords remarketing, Facebook csoport, kuponok, postai levél.

AJÁNLATKÉRÉS

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.