Ez az a vendégszerző csomag, ami több vendéglátóhelynek, már a második hónaptól legalább +20% bevételt hozott.

Nem kísérletezgetünk, tudjuk, mitől lesz több Vendége egy helynek. Akár Neked is dolgozhatunk!

Felfuttató marketing csomagunk

A sztárséf hazai helytartósága

jamie.jpg
Dátum: 2018-02-16

 

Amikor öt éve Jamie Oliver híres séf londoni éttermében, a Fifteen-ben jártam, már megcsapott a szele a szakács étkezésbeli gondolatainak, újító megmozdulásainak. Ekkor még a budapestiek csak hírből ismerték a főztjét, bár arra sem kellett sokat várni, hogy mindenki villájára tűzze 2016-ban olasz fogásait a Budavári Jamie’s Italianben. És íme, megnyílt legújabb helye december 12-én: az Európában is egyedülálló Jamie’s Pizzeria Gozsdu.

Mit ígér a hely?

Az étterem nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. Egy kiváló helyet találtunk, kialakult koncepcióval és nemzetközi háttérrel, külföldön meghonosodott szokásokkal (például a hostess az asztaloknál jótékonykodásra hívja fel a figyelmet).

Design és stílus

A bulinegyedben sétálva, amíg elértünk a Pizzeriaig, rengeteg hely tárult a szemünk elé, azonban Jamie étkezdéje kitűnt a tömegből: minőségi külcsínyével, vörös színben pompázó felirataival már messziről odacsalogatja a tekintetet. Bent pedig minden az aprólékos megtervezésről, átgondoltságról árulkodik, az indusztriális jellegű csövektől kezdve a látszólag odadobált, de hihetetlenül rendszerben gondolkodó különféle székekig. Már a berendezésből is láttuk, hogy ide bizony nem órákra ül be az ember, nem a családi összeröffenések színtere: hanem a kimozdulni vágyók pizzériája, ahova csak úgy beül az ember megpihenni a barátaival egy-egy péntek este, vagy a vasárnapi városlátogatás ebédjeként. 

Ételeik

Pizzetta: már nevében is eltérő a megszokottól, ez egy kisebb pizza és kis adag salátát jelent. A Pármai tökéletesen friss paradicsomszószt, élő bazsalikomleveleket, mozzarellát, pármai sonkát és rukolát tartalmazott, míg a Carbonara pizza besamel szósszal, füstölt pancettával, póréhagymával és rozmaringgal kényeztette ízlelőbimbóinkat. Emellé pedig tökéletesen illett a Piaci- valamint a Rukola saláta, bár az utóbbin nekünk túlzó volt a balzsamecet, így a rukola zamata és ízei a parmezánnal sajnos elvesztek. Külön kiemelendő pozitívum a pizza széle, amely a Jamie’s Pizzeria-ban légies, ízletes és könnyű. A desszertként fogyasztott „Mennyei csoki” torta és a napi ajánlatban kínált, gluténmentes Polenta torta hozta a papírformát, és gyönyörűen megágyazott a kézműves kávénak, amelynek savanykás-keserű íze eltérő a megszokottól, így akik a klasszikus olasz kávéízeket szeretik, kipróbálhatnak valami újat.

Értékelés:

Az étterem kívülről, parkolás és megközelítés: 4,2 / 5 pont

Belső tér, hangulat, asztal és teríték: 4,3 / 5 pont

Mosdók színvonala, tisztaság, világítás és dekoráció: 4,7 pont / 5 pont

Ételek és italok, kiszolgálás: 4,3 / 5 pont

Számolás, fizetés, árak és étlap: 4,5 / 5 pont

Összességében: 4,4 pont / 5 pont

Balla-Seethaler Tamás
Étterem marketing szakember, gasztronómiai tanácsadó, a Seethaler Consulting tulajdonosa

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.