Ez az a vendégszerző csomag, ami több vendéglátóhelynek, már a második hónaptól legalább +20% bevételt hozott.

Nem kísérletezgetünk, tudjuk, mitől lesz több Vendége egy helynek. Akár Neked is dolgozhatunk!

Felfuttató marketing csomagunk

Étterem marketing ügyfelek

IMG_4436.jpg
Ügyfél neve: Buddies Burger
Megbízás kezdete: 2018-08-01
Megbízás vége: 2018-10-01
Szolgáltatások: Étterem marketing szolgáltatás, Közösségi média és Google hirdetés, Közösségi média kommunikáció, Fotózás és videó
Ügyfél weboldala: http://buddies.hu

2015 decemberében nyitottuk meg első burgerezőnket a Magyar utcában, egy pici, barátságos, hangulatos helyen, majd 2017 decemberében a második étterem is elstartolt a Somogyi Béla utcában, a Blaha Lujza tértől 2 percre. Ez egy tágasabb, kicsit elegánsabb vonalat képviselő hely, de arra próbáltunk figyelni, hogy megtartsuk azt a laza, barátságos vonalat, amit a másik üzlet is képvisel.

 

Nálunk minden a burgerekről szól. Nem készítünk mellette pizzát, gyrost, levest, főzeléket, steaket, kínait és indiait sem. Csak a burgerekre koncentrálunk. Elsődlegesnek tartjuk, hogy a legjobb minőségű, mindig friss alapanyagokkal dolgozzunk és hogy kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Hónapról hónapra igyekszünk kitalálni valami újat, különlegeset, amit máshol nem találtok meg. Néha kicsit elgurul a gyógyszerünk a kreatív folyamatok során, de nagyon eddig még nem nyúltunk mellé.

Az ételek minőségén kívül arra is törekszünk, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. Nincs feszengés, senki nem néz rossz szemmel, ha könyékig maszatos vagy egy jó burger után és akkor sem, ha késsel villával szeretnél vacsorázni. A lényeg, hogy mindenki örüljön.

Röviden, tömören ezek lennénk mi. Ha felkeltettük érdeklődésedet, gyere el hozzánk, győződj meg személyesen is arról, mit is képviselünk.

Címkék: vendéglátás

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.