Ez az a vendégszerző csomag, ami több vendéglátóhelynek, már a második hónaptól legalább +20% bevételt hozott.

Nem kísérletezgetünk, tudjuk, mitől lesz több Vendége egy helynek. Akár Neked is dolgozhatunk!

Felfuttató marketing csomagunk

Étterem marketing ügyfelek

csirkerizs-55.jpg
Ügyfél neve: Csirkerizs.hu
Megbízás kezdete: 2018-11-19
Szolgáltatások: Éttermi stratégiai tanácsadás, Étterem marketing szolgáltatás, Éttermi rendezvények szervezése, Közösségi média és Google hirdetés, Közösségi média kommunikáció, Fotózás és videó
Ügyfél weboldala: https://csirkerizs.hu

Ez a vállalkozás olyan szellemiségben született, amelyben az egészséges, fitt életmód alapját képező tudatos táplálkozást igyekszünk úgy hozzáigazítani felgyorsult világunk igényeihez, hogy azoknak a számára is elérhető legyen, akiknek nincs idejük a mindennapos főzésre.

Csapatunkban étteremvezetők, mesterszakácsok, sokéves testépítő és fitness múlttal rendelkező sportolók együtt vesznek részt az alapanyagok és a felhasznált modern technológiák kiválasztásában, valamint a menük megalkotásában.

Több száz nm-es, csúcstechnológiával felszerelt konyhával rendelkezünk, profi futárcéggel állunk szerződésben, akiknél a pontosság és a megbízhatóság elsődleges. Segítségükkel az ország jelentős részét le tudjuk fedni kiszállításainkkal.
Olyan modern technológiákat használunk, mind a főzést/sütést, csomagolást, hűtést, tárolást illetően, amelyek rendkívül ritkának számítanak. Ezeknek köszönhetően ételeink nemcsak frissebbek, hanem tápanyagtartalom szempontjából is gazdagabbak maradnak.

"A filozófiám alapja, hogy "cogito ergo sum" - gondolkodni és létezni viszont csak akkor tudok, ha jóllakott vagyok." (Bud Spencer) 

Címkék: vendéglátás élelmiszeripari-szolgáltató

kornyezetvedelem Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Törekszünk rá, hogy irodánk "zöld irodaként" működjön, folyamataink főleg online zajlanak.